© S.C. LORACOST S.R.L.  2022 

CONTACT

DISPECERAT NON-STOP:  0744534088

E-mail: office@tractarineamt.ro

Adresă de corespodență: Piatra Neamț, str. Titu Maiorescu, nr. 5, bl. F37, sc. B, ap. 25, județ Neamț

Divizia de TRANSPORT UTILAJE a societății noastre vă oferă servicii de autorizate și profesionale de transport utilaje și echipamente agricole și industriale, servicii de însoțire a transporturilor agabaritice cu autovehicul și personal autorizat de către Ministerul Transporturilor și obținere de Autorizații Speciale de Transport.

Tractari Neamt
Tractari Neamt
Facebook TractariNeamt

Rețele de socializare

 

Divizia de TRACTĂRI a societății noastre vă oferă servicii autorizate și profesionale de tractări și remorcări autovehicule, recuperare autovehicule cu auto-macara specializată, asistență tehnică mobilă (depanare și deblocare autovehicule încuiate, vulcanizare), servicii de asistență în caz de accident (cazare pasageri, autovehicul la schimb, transport persoane, parcare păzită pentru autovehiculul dumneavoastră).

Pe scurt despre ceea ce facem...

Politica de confidențialitate

Tractari Piatra Neamt
Tractari auto Neamt

Servicii furnizate

 

      S.C. LORACOST S.R.L. din Piatra Neamț, județ Neamț, România, este o companie de remorcare și transport fondată în anul 2000 pentru a oferi servicii autorizate și profesionale în domeniul asistenței rutiere, tractărilor auto și transportului specializat pentru autovehicule, utilaje și echipamente agricole și industriale.

   Compania noastră deține autorizațiile specifice domeniului de activitate, eliberate de către Autoritea Rutieră Română și Ministerul Transporturilor.

   Personalul nostru este calificat în domeniul de activitate prestat, oferindu-vă servicii de calitate și profesionale.

   Deținem polițe de asigurare (tip CMR și CARGO) pentru mărfurile transportate.

 

 

  S.C. LORACOST S.R.L. din    Piatra Neamț, județ Neamț, România este o companie de remorcare și transport fondată în anul 2000 pentru a oferi servicii autorizate și profesionale în domeniul asistenței rutiere, tractărilor auto și transportului specializat pentru autovehicule, utilaje și echipamente agricole și industriale.

Compania noastră deține autorizațiile specifice domeniului de activitate, eliberate de către Autoritea Rutieră Română și Ministerul Transporturilor.

  Personalul nostru este calificat în     domeniul de activitate prestat,       oferindu-vă servicii de calitate și                       profesionale.                                                                    Deținem polițe de asigurare (tip CMR și CARGO) pentru mărfurile transportate.

 

                                Despre noi

                         Despre noi

             Despre noi

LORACOST Tractari Neamt

   Apelează acum

Dispecerat NON-STOP:   0744534088

Dispecerat NON-STOP: 0744534088

 

Tractări și transport autovehicule pe platformă NON-STOP, intern și internațional, pentru toate tipurile de autoturisme și autoutilitare (microbuze, dube, camioane), defecte, avariate sau imobilizate, pe autoplatforme specializate.                       

Depanare și asistență rutieră (start baterie, deblocare autovehicule încuiate, servicii de vulcanizare mobilă).

Trailer utilaje
Transport autovehicule
Ridicare cu macara

Transport utilaje și echipamente grele, agricole și industriale, inclusiv agabaritice, pe trailere specializate.

Însoțire autorizată a transporturilor agabaritice (personal și autovehicul autorizat de către Ministerul Transporturilor).

Transport autovehicule noi și second-hand pentru dealeri auto și persoane fizice pe transportoare specializate de 6 și 4 poziții, asigurate CMR și CARGO.

Servicii de ridicare vehicule și echipamente cu auto-macara specializată.

Tractari auto Neamt

Tractari auto Neamt